luni, 1 februarie 2010

Mulțumim echipei

Pe langa toti cei care au ajutat de la distanta – pentru ca i-am sunat, pentru ca au reactionat, pentru ca le-a pasat sau pentru ca pur si simplu exista in vietile noastre - mai sunt acei oameni minunati care vor aparea pe generic fiecare la departamentul lui. Care “si-au facut treaba”. Dar mult mai mult decat atat.

Multumim Andrei pentru ca ai facut sute de poze de racord, sute de kilometri dus intors cu masina, si cateva rasuciri spectaculoase pe gheata. Multumim domnu Marinica pentru ca ati alergat sute de metri cu trepiedul in spate ca sa nu pierdem regimul. Multumim George pentru ca ai avut grija sa avem intotdeauna HMI-ul, kinoflo-ul si aparatul de cafea in pozitie. Multumim domnu Alexandru pentru ca l-ati facut sa taca pe Mos Craciun si pentru ca ne-ati salvat zilnic de cel putin 5 ori. Multumim Vlad pentru ca am fost cu totii fanii departamentului de sunet. Multumim Matei pentru acelasi motiv plus ca ai inteles ce important e sa te vezi seara cu prietenii. Multumim Maria ca n-am sarit axul decat de 2 ori (din vina mea). Multumim Craita ca ai invatat cum sa te teleportezi dintr-un loc in altul pe platou. Multumim Andrada pentru ca ai inventat o noua gara pe ruta CFR in care ai monitorizat zilnic inaltimea mormanelor de zapada. Multumim Ruxandra ca ai facut cam tot ce nu avea nimeni timp sa faca si era vital. Multumim Vlad pentru cea mai frumoasa miscare de macara. Multumim Ana pentru ca ai rezistat la isterii. Multumim Ducu pentru energy drink-uri si motivare. Multumim Ago pentru ca ai calculat fiecare metru de pelicula in timp real. Multumim Rasu pentru ca ai stiut tot timpul ce trebuie sa se intample in cadru. Multumim Mada pentru ca ne-ai facut sa tremuram cand l-ai omorat pe mos craciun si sa radem de fiecare data cand ai cazut pe gheata. Multumim Cristi pentru ca ai fost un spectacol intreg pentru noi toti. Multumim Oz pentru ca ne-ai facut sa plangem de cateva ori in fata asistului. Multumim Boogie mai ales pentru ca existi. Multumim domnu Cojocaru ca ne-ati facut sa intelegem mai bine propriul scenariu. Multumim Miki pentru ca ne-ai inteles chiar inainte sa ne cunosti.

Multumim Barbu pentru ca ne-ai aratat pe unde o sa vina trenul. Multumim celor care au dat la lopata in fiecare zi. Celor care au facut sandvisuri la 5 dimineata. Celor care au impins masinile afara din sant. Celor care au impins tonomatul afara din gara. Si celor care au avut grija sa radem la minus 25 de grade.

Multumim pentru ca ne-ati convins ca in scenariul asta in care “nu se intampla nimic”, se intampla de fapt totul. Ca dincolo de frig, mormane de zapada, masini care nu pornesc, pelicula care se crapa de frig si dusuri cu apa rece, e ceva ce intelegem acum mai mult decat atunci cand am scris Captivi – ca oamenii sunt in esenta buni si frumosi. Si ca orice ar fi, o sa fie bine…

Iulia (Rugin)

2 comentarii:

  1. Foarte misto. Tin cu voi :)

    Un roll final se poate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt.multumiri si cu mare drag va doresc ca totul sa va fi iesit... asa cum v_ati dorit . Miki ( E.D )

    RăspundețiȘtergere